Een ambachtelijke keuken…

De keuken van het moment,
gekoppeld aan de vagaries van temperaturen en seizoenen,
kan alleen echt zijn.


Menu Homard bleu


Homard “mayo citron“,
concombres, bisque

Consommé, serpolet, royale

Pince de homard,
pois, mousse de lard fumé

La queue de homard,
légumes confits, girolles
ou
L’agneau : la côte rôtie,
l’épaule fondante, un fricot

Le plateau de fromages
sauvages et tendres.
(sup 10€)

Le dessert annoncé par Céline

 

65€ / 95€ met wijn
Het menu wordt geserveerd voor de ganze tafel.

Laatste order voor het grote menu, 13H en 20H.
Het restaurant sluit om 15:30 en 23:30 uur
Gelieve ons op de hoogte te stellen van uw allergieën en onverdraagzaamheden bij het boeken.

Wij bieden een driegangenlunch, elke lunch die aan u bekend wordt gemaakt volgens de gewassen van het moment.
39€ of 60€ met wijn en koffie

U kunt ook onze kaart (pdf) raadplegen