Een ambachtelijke keuken…

De keuken van het moment,
gekoppeld aan de vagaries van temperaturen en seizoenen,
kan alleen echt zijn.


Le Poulet pattes noires de 90 jours,
truffe mélanosporum


Oeuf de poule gazé à la truffe.

L’aileron rôti, pomme-de-terre fumée.

Comme un vol au vent, truffe, mie de pain.

Bouillon, truffe, légumes racines.

La poitrine contisée de truffes,
scorsonères crèmés.

Un chausson des petites viandes,
vin de noix et truffe.

Le haut de cuisse caramélisé, pomme rosa, poireaux.

Le calendroz à la truffe.

Poire, amande, truffe, graines de courges torréfiées.

 

110€ ou 150€ vins compris
Le menu sera servi le vendredi soir, samedi soir
et dimanche midi du 1 au 10 février.
La semaine uniquement sur réservation.

Laatste order voor het grote menu, 13H en 20H.
Het restaurant sluit om 15:30 en 23:30 uur
Gelieve ons op de hoogte te stellen van uw allergieën en onverdraagzaamheden bij het boeken.

Wij bieden een driegangenlunch,
elke lunch die aan u bekend wordt gemaakt volgens de gewassen van het moment.
39€ of 60€ met wijn en koffie

Ontdek onze "Saint-Valentin" menu !