Een ambachtelijke keuken…

De keuken van het moment,
gekoppeld aan de vagaries van temperaturen en seizoenen,
kan alleen echt zijn.


Herfst Menu


Les champignons du moment,
échalote, pain brulé.

Saint-Jacques de Normandie,
scorsonères crèmés, citron.

Du sandre, cresson, moelleux de fontaine,
pomme-de-terre séchées.
ou
Bar de ligne, chicon, soupe et rouille.
(sup 10€)

La poule faisane, chartreuse, foie gras poelé.
ou
Du chevreuil de nos forêt;
rôti et en civet, coing, poire, oignons grelots.
(sup 10€)

Le plateau de fromages
sauvages et tendres.
(sup 10€ ou 15€ avec un verre de vin)

Le dessert annoncé par Céline

 

59€ / 89€ met wijn
Het menu wordt geserveerd voor de ganze tafel.

Laatste order voor het grote menu, 13H en 20H.
Het restaurant sluit om 15:30 en 23:30 uur
Gelieve ons op de hoogte te stellen van uw allergieën en onverdraagzaamheden bij het boeken.

Wij bieden een driegangenlunch,
elke lunch die aan u bekend wordt gemaakt volgens de gewassen van het moment.
39€ of 60€ met wijn en koffie

U kunt ook onze kaart (pdf) raadplegen